S Ogulewicz
Registration date : 19/06/2014
Liczba postów : 3
Skąd (w PL) :
Skąd (w FR) : Bordeaux
|
Temat: College Pilna Prosba o Pomoc do stowarzyszenia Czw Sie 07, 2014 12:08 am |
|
|
Prosze Panie o pilna pomoc dla Mojej Corki
Powstal ogromny problem z wpisaniem Mojej Corki do najblizszego Colleg'u
W tarkcie roku szkolnego wnioskowalismy o wpisanie Aleksnadry do najblizszego Coleg'u Rosa Bonheur w Bruges wypelnilismy wszystkie dokumenty i zlozylismy. Ola bylla nawet na wycieczce wraz ze swoja klasa w Rosa Bonheur.
O dziwo Inspection Académique zdecydowala ze Nasza Corka ma chodzic do Colleg'u Edouard Vaillant
Nie rozumiemy tej decyzji zupelnie - College Rosa Bonheur jest zaledwie 800 m od Naszgo Mieszkania - Sa tam wolne miejsca i chetnie przyjma Aleksandre, rozmawialem z Dyrekcja - Uczy sie tam dwoje Polskich dzieci - College jest nowoczesny i dobrze zarzadzany
Dwukrotnie skaldalismy odwolania w Inspection Académique opisujac dokladnie sytuacje - Dodalismy rowniez to ze Ola nie mowi dobrze po francusku - I ze nie zna miasta - College Edouard Vaillant jest dwa kilometry od Naszego Mieszkania - Jest tam tylko jeden autobus
Niestety bez skutku Inspection Académique pozostaje niewzruszona
Obecnie poprosilem o pomoc mojego Patrona i prosze rowniez o interwencje Stowarzyszenie problem robi tylko Inspection Académique College Rosa Bonheur jest chetny podaje
do (I A) tel 0556563637 i mail Mél ce.ia33-bso@ac-bordeaux.fr sprawa zajmuje sie Mne Brostin
Pozdrawiam S Ogulewicz
|
|